Home Verzorging
Lichaam Afdrukken

Lichaamsverzorgingen Phyto

PHYTO5 ZIJDEZACHT
Voor wie zijn gezonde levensstijl qua voeding en beweging wil ondersteunen met een opspannende en hydraterende beauty behandeling.
Uw huid is perfect ontdaan van alle dode huidcellen en de violette kleipakking zorgt voor een liftend effect op de huid. U ziet er mooi strak uit en u voelt zich vol energie. Een must vóór en na het zonnen.

PHYTO5 DRAINAGE
Ideaal voor wie zich vaak moe en futloos voelt. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen ook spanningen en emoties uit het lichaam en versterken ons afweersysteem.

PHYTO5 BODY HARMONY
Gepersonaliseerde lichaamsbehandeling die u omhult in een compleet gevoel van wellness en herbronning. Behandeling volgens de 5 elementenleer en de 5 circulatiesystemen in ons lichaam *pijnlijke spieren *bloedcirculatie *ontgifting *afslanking en zuivering *lymfe *waterhuishouding

PHYTO5 PRETTY WOMAN
Voor alle vrouwen die hun evenwicht willen herstellen. Even tijd om tot uzelf te komen. Uw huid wordt voorzien van voldoende vocht, mineraliserende elementen en voedende actieve stoffen. Je voelt je mooi en vrouwelijk. De buik krijgt een heel speciale aanpak.
Behandeling is afhankelijk van wens en behoefte. Vraag naar persoonlijk advies.

Rugbehandelingen

5-ELEMENTEN VERZORGING
Rug opwarmen, blaasmeridiaan stimuleren, serum & klei volgens de 5 elementen op de specifieke zones, kleimassage, drainage met kleur- en lichttherapie

ANTI-STRESS VERZORGING
Rug losmaken, yin/yang evenwicht brengen , groene klei, violette klei, kleimassage, drainage met kleur-en lichttherapie, specifieke acupunten bewerken met biostimulator.

Lichaamsmassages

ZEN MASSAGE
Is een energetische massage die d.m.v. de lemniscaatbeweging evenwicht brengt tussen lichaam en geest. Tijdens de intake ontdekt u uw favoriete bio massage olie en het hele lichaam wordt letterlijk stap voor stap in een totale ontspanning en harmonie gebracht.

YOGIMALU MASSAGE
Deze Indonesische massage wordt uitgevoerd met uit hout gesneden Orang Malu/Yogimannekes. Deze massage brengt emotionele bevrijding. Hierdoor ontstaat een grote innerlijke kracht die ervoor zorgt dat gelukgevoelens terug worden toegelaten.

JADESTONE MASSAGE
Door zijn hoge trillingsfrequentie is Jade een krachtige helingsteen met veelzijdige werking. Een massage met deze warme Jade-stenen brengt je in een diepe innerlijke rust en ontspanning.


Universel Contour Wrap (UCW)
Afslankende en drainerende pakking op basis van algen
Kan per behandeling geboekt worden of in een kuur van 3 behandelingen.
http://www.silkyoaks.be/