Home Verzorging
Gelaat Afdrukken

Voor de jeugd: voor een mooie en frisse huid (M/V)

 • Phyto Feeling
  Op maat van de jonge, nog normale huid.
  Reiniging, lymfedrainage, bescherming.
  Duur: 35min.
 • Phyto Feeling special
  Jonge huid met problemen zoals opkomende acné of couperose.
  Reiniging, dieptereiniging, masker, lymfedrainage, herstellen, bescherming.
  Duur: 60min.

Voor dames: huidzuiverend, energetisch, huidherstellend

 • Phyto5 Relax
  Korte intensieve verzoring voor de actieve vrouw.
  Intensieve reiniging, wenkbrauwen epileren, lymfedrainage, bescherming.
  Duur: 50min.
 • Phyto Pure
  Een verzorging spéciaal voor de hypergevoelige huidjes die niks meer kunnen ver- dragen, die voor veel allergisch zijn. Wordt ook geadviseerd aan mensen die van een ander merk naar de energetische producten van Phyto5 willen overschakelen. Reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, hydraterend gelmasker, lymfedrainage met chroma, ph-herstellende crème, bescherming.
  Duur: 75 min.
 • Phyto Harmony
  Kom binnen in de wereld van de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Deze verzorging wordt aangepast aan huidtype en persoonlijk bioritme, meegaand met de seizoenen. Ideale verzorging om maandelijks of in kuur te doen. Zo blijft de huid in optimale conditie tijdens elk seizoen. Reiniging, dieptereiniging, peeling, acupressuur, chroma, kruidenserum, kleimasker, ontspanning van hoofd en hals, lymfedrainage, mineraliseren, herstellen, bescherming.
  Duur: 90min.
 • Phyt'osmose
  Stralend de deur uit na een korte behandeling, het kan dankzij de sterk geconcentreerde maskers met een osmotische werking.
  Ideaal voor een avondje uit, feest, huwelijk, ...

Voor heren: gelaatsverzorgingen voor de actieve man

 • Antiage-osmose of Antistress
  Korte maar krachtige en diepinwerkende verzorging met vliesmasker
 • Antiage-osmose of Antistress "Lifting"
  krachtige en diepinwerkende verzorging met liftingsdrainage
 • Herminaliserende osmose-action
  Complete verzorging, extra mineraliserend en hydraterend met liftingsdrainage (ideaal bij mannen die zich vaak scheren of vaak in de zon zijn)

Lymfedrainage
Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat, het halsgebied en het lichaam af te voeren. Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom de weefsels van ons lichaam. Via lymfevaten en lymfeknopen worden afvalstoffen uit de weefsels weggevoerd. Als er een stagnatie ontstaat in de circulatie, kunnen het vocht en de afvalstoffen niet worden afgevoerd, zodat een (lichte) zwelling kan ontstaan (een oedeem). Lymfedrainage is een massagetechniek die bestaat uit zachte drukbewegingen die ritmisch verlopen en zich speciaal richt op de afvoer via de lymfebanen.
De cosmetische lymfedrainage is bijvoorbeeld geschikt voor vochtophoping in het gelaat (gezwollen ogen/wallen) alsook op het lichaam (oedeem), een slechte (huid)stofwisseling, acne, een ouder wordende huid, eczeem, allergische verschijnselen,... De behandeling wordt tevens toegepast na het ondergaan van plastische cosmetische chirurgie, om het herstel van de huid te bevorderen. Maar ook in het kader van algemene gelaat- en lichaamsverzorgingen is lymfedrainage een aantrekkelijke behandeling.